შაკშუკა ავოკადოთი და ჰალაპენიოთი

  • 15 წუთი
  • მარტივი
  • 1

შაკშუკა ავოკადოთი და ჰალაპენიოთი

  • 15 წუთი
  • მარტივი
  • 1

ინგრედიენტები

1 ს/კ ზეითუნის ზეთი

½ ხახვი

1 ვარდისფერი პომიდორი

მწიკვი ხმელი ორეგანო და ბაზილიკი

1 - 2 კვერცხი

½ ავოკადო

½ ლაიმი

½ ჰალაპენიო

ქინძის და ოხრახუში ფოთლები

მარილი, პილპილი გემოვნებით
 

მომზადების ინსტრუქცია

პატარა ტაფაზე მოშუშეთ ხახვი ზეითუნის ზეთში, დაუმატეთ გახეხილი პომიდორი და შუშეთ 5-7 წუთი, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ორეგანო და ბაზილიკი.

პომიდვრის წვენი ჩააღრმავეთ ცენტრში და ჩააგდეთ კვერცხი, დაახურეთ თავზე და მოშუშეთ, ვიდრე სასურველ კონსისტენციას არ მიიღებთ, დაჭრილ ავოკადოს მოასხით ლაიმის წვენი, მოაყარეთ დაჭრილი ჰალაპენიო, ქინძის და ოხრახუში ფოთლები, მოასხით ლაიმის წვენი გემოვნებით

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები