სატაცური ველური ბრინჯით

  • 40 წუთი
  • საშუალო
  • 3

სატაცური ველური ბრინჯით

  • 40 წუთი
  • საშუალო
  • 3

ინგრედიენტები

1 კონა სატაცური

1 .. კახური ზეთი შესაწვავად

100 გრამი ველური ბრინჯი

წიწმატის ფოთლები (რუკოლაც უხდება)

50 ქეშიუსყველი” (ტაჰინიც უხდება)

5-6 ცალი ჩერი პომიდორი

ჰიმალაის მარილი

მიკრომწვანილი (სურვილისამებრ)

მომზადების ინსტრუქცია

ბრინჯი ყოველთვის წინა ღამით ჩაალბეთ. დაასხით წყალი და წამოადუღეთ, დუღილამდე მისულს წყალი გამოუცვალეთ, კვლავ მიიყვანეთ დუღილამდე და ჩაუწიეთ ტემპერატურას, დაბალ ცეცხლზე მოხარშეთ. წყალი ძალიან ცოტა რომ დარჩება, დაუმატეთ მარილი, მოურიეთ, გამორთეთ და ცოტა ხანს თავდახურული დატოვეთ.

სატაცური კახურ ზეთში ოდნავ შებრაწეთ, მოაყარეთ მწიკვი მარილი.

ინდივიდუალურ პორციებად თეფშზე დაუმატეთ ქეშიუსყველი”, ჩერი, წიწმატი.

 

სასარგებლო თვისებები:

სატაცური დაბალკალორიულია და, იმავდროულად, მდიდარია სხვადასხვა ნუტრიენტითფოლიუმის მჟავა, ვიტამინი A, C და K, უჯრედისი და ანტიოქსიდანტები.

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები