2 ც ავოკადო
100 გ იისფერი კომბოსტო
400 გ ნაირფერი ჩერი პომიდორი
50 გ მოხალული ნიგოზი
30 გ ზეითუნის ზეთი
1 ც ლიმონის წვენი
1/4 ჩკ მარილი
ორეგანო
შავი პილპილი
თხელ ნაჭრებად დათლილი ავოკადო დავალაგოთ თეფშზე. ზემოდან დავაწყოთ დაჭრილი იისფერი კომბოსტო. მოვამზადოთ სოუსი, ჩავაწყოთ დაჭრილი ჩერი პომიდვრები, კარგად ავირიოთ და დავადოთ სალათას. ბოლოს მოვაყაროთ მოხალული ნიგოზი.
გემრიელად მიირთვით!